GTA 4 pentru mobil

Publicat de Samy sâmbătă, 21 august 2010 0 comentarii



Experimenteza GTA 4 (Gangster 2) pentru mobil - Fii un Gangster pe telefonul mobil :D!


Simte viteza cu jocul Ferari GT pentru LG-urile cu Touchscreen si nu numai.


Descarca acum Far Cry 2 varianta pentru mobil.Joc pentru LG Cookie,Viewty si Prada si nu numai!


Ferrari World Championship este un joc cu masini pentru telefoanele LG cu Touchscreen

Opera Mini 5

Publicat de Samy vineri, 20 august 2010 0 comentarii





Opera Mini 5 Beta - Internet Browser pentru telefoanele mobile cu JAVA. Opera Mini 5 Beta ofera navigare pe tab-uri, functie Speed Dial (acces rapid la site-urile favorite), un Password Manager si o interfata facila pentru browsing-ul de pe ecrane de tip touch si tastaturi alfanumerice.

Castiga un iPhone 4 (Gratuit)

Publicat de Samy joi, 19 august 2010 1 comentarii

Nu prea am incredere in astfel de povesti, dar asta e testata. Un prieten a primit un iPhone 4 dupa ce a urmat pasii de pe un site. Ideea e simpla: te abonezi la una dintre serviciile oferite de ei si apoi rogi alti citiva colegi/prieteni sa faca la fel.
In functie de numarul de persoane pe care le aduci, castigi puncte si ele se transforma in jucarii. Orice de la un iPod Shuffle la un iPhone 4 sau un iMac.
Am cautat putin pe net si parerile par sa fie pozitive. Greu de crezut, dar daca nu te costa nimic sa incerci, nu e pacat?
Odata intrat pe site, iti faci un cont si iti alegi produsul pe care vrei sa-l primesti. Apoi accepti una dintre oferte. Majoritate presupun folosirea unui card pentru a cumpara sau testa un produs, dar toate au posibilitatea renuntarii dupa 30 zile. Asa ca nu platesti nimic. Site-ul in cauza primeste bani de la fiecare client care este trimis catre companiile in cauza. Si am observat ca nu printre ele sunt si unele foarte cunoscute.
In plus, daca nu esti fan al produselor Apple ai o gramada de alte produse pe care le poti castiga. Ei te lasa chiar sa iti alegi singur produsul. Si mai si expediaza in Romania!
Intra AICI sa vezi despre ce este vorba.
L-ai testat? Ce parere ai? Eu zic ca nu iti strica un iPhone 4 gratuit, nu?

Distance Tracker Touch

Publicat de Unknown 0 comentarii



Cu Distance Tracker puteti vedea Km parcursi intr-un interval de timp.

















Cu Distance Tracker puteti vedea Km parcursi de dvs. intr-un interval de timp.Deasemenea va masoara viteza in km/h


Zip Utility este echivalentul WinZip si WinRar pe mobil.Cu Zip utility puteti dezarhiva orice doriti pe telefonul vostru .


Pentru ca acesta a fost un subiect foarte controversat si inca este,m-am ganditi sa il aduc si eu in discutie pe blogul meu.De la filmul de mare succes AVATAR,parca toata lumea a inebunit.Filme 3D,Cum vad si eu un film 3D?,De unde imi pot cumpara ochelari 3D?,De unde imi pot achizitiona si eu filme 3D?…sunt unele dintre cele mai frecvente intrebari.Si ca sa fiu si eu in “trend” ca sa zic asa..mi-am cumparat si eu o pereche de ochelari anaglifici,pentru ca acesta este numele lor,sau ochelari 3D,de la un magazin cu componente IT,la pretul de 8 lei,pe net fiind mult mai ieftini,5 lei,insa pretul FAN Courierului era foarte,foarte ridicat,asa ca am zis ca este mai rentabil de la magazin,am descarcat un film 3D..in format Blu-ray(43 de giga)…am luat un program care poate intradevar sa redea un film 3D,adica Stereoscopic Player si am vizionat si eu un film 3D.Si vreau sa va zic ca acum ii inteleg si eu.Este intradevar uimitor.De cateva ori chiar m-am si ferit…Am vazut un astfel de film si la cimetograf,dar parca tot mai bine si mai clar s-a vazut la mine acasa pe calculator,de pe pat,tolanit in boxeri si cu un imens bol de floricele.M-au durut un pic ochii la inceputul filmului,insa…dupa primele 10 minute de film,deja m-a obisnuisem.Este uimitor,chiar v-a recomand sa vedeti si voi un film 3D si imi asum eu raspunderea ca nu veti regreta.
Si ca a puteti si voi sa vedeti,am fac o mica recapitulare:
1)Filmul 3D.
Aveti aici o lista cu filmele 3D scoase pana acum (aveti grija sa aiba sigla 3D pe coloana corespunzatoare)Cum am zis,aveti foarte mare grija la ce descarcati,deoarece sunt o multime de fake-uri.Un film 3d de o ora nu are voie sa aiba sub 4 giga.
2)Stereoscopic Player.
Il luati de aici.De preferat ar fii sa il aveti full version.V-a descurcati voi de un serial.
3)Ochelari 3D.
Il puteti comanda de aici sa de aici sau il puteti cumpara de la un magazin cu componente IT.



 
Esti gata sa simti incredibila putere a vitezei unui bolid de Formula1?Atunci jocul acesta e perfect pentru tine!


Descaraca pe telefonul tau reclama de la Star:Specialisti in rontaiala!


Vreau sa te sun



Drift Mustang

Publicat de Samy 0 comentarii

  

Tema pentru telefonul tau Nokia fara touch screen.Daca esti pasionat de masini si drifturi aceasta este cea mai buna tema pentru telefonul tau.

UCPlayer-2.1.4.7

Descarca acum playerul UC Player pentru telefonul tau cu sistemul de operare Symbian,Nokia S60 si nu numai

ZombieSmash 1.07 iPhone si iPod touch

Publicat de Samy miercuri, 18 august 2010 0 comentarii

Considerat de majoritatea specialistilor de departe cel mai bun joc pentru Iphone si Ipod Touch.Zombie Smash,este disponibil gratuit pe CustomPhone.

Contact

Publicat de Samy

                                               ab23cc9d2beenogo.jpg I Am T Pain 1.5.4 iPhone and iPod touch
Download Recomandat - Fa-ti vocea precum cunoscutul rapper american,T-Pain cu un super-app exclusiv pentru Iphone si Ipod Touch!(VEZI VIDEO)



Ai visat mereu sa fi un superstar WWE?Acum poti fi unul cu noul joc 3D,Smackdown vs Raw 2010.





Descarca gratuit acum noul joc din celebra serie Guitar Hero in varianta Touch Screen pe telefonul tau.
E timpul sa devii un adevarat rockstar cu Guitar Hero 5 More music.Canta melodiile celor mai cunoscut trupe rock ca Blur, Gorillaz, Deep Purple, The White Stripes, Queens Of The Stone Age si alte formatii Rock. Eliberezi Rockstar-ul din tine?!

Descarca gratuit acum noul joc din celebra serie Guitar Hero pe telefonul tau.
E timpul sa devii un adevarat rockstar cu Guitar Hero 5 More music.Canta melodiile celor mai cunoscut trupe rock ca Blur, Gorillaz, Deep Purple, The White Stripes, Queens Of The Stone Age si alte formatii Rock. Eliberezi Rockstar-ul din tine?!

nokia 5800 xpressmusic NOkia 5800   71 Games   Touch





Super Pack!!! 71 de jocuri de calitate cu touchscreen pentru Nokia 5800,gata sa fie fie descarcate pe telefonul tau!